Vägledning över en längre tid.

Vi bjuder på 60 minuters fri kartläggning över telefon.

Kontinuerlig vägledning.

Hur kan våra andliga vägledningar hjälpa dig?


Vi håller alla ett minne av vårt sanna jag inom oss. Oftast har vi dolt detta djupt i hjärtat när vi anpassat oss till andra människor och omständigheter i vårt liv, ibland faktiskt redan i tidigare liv. Genom att bli medveten om dessa händelser och mönster kan vi läka och hitta vägen tillbaka till oss själva. Första steget är alltid medvetenheten om vad som blockerar oss, hur vi kompromissar, förnekar oss själva, håller oss tillbaka, sitter fast i rädsla o.s.v. Först då får vi tillgång till det vi behöver för att förändra vårt liv.

Vad kommer upp i en konsultation?Vi utgår ifrån dina frågor eller aktuella problem och vi jobbar med det som för tillfället är uppe i ditt liv eller sånt som plågat dig sen barnsben. Vi förmedlar kommunikation från dina andliga guider, som också ger dig healing. Ofta är det mycket känslor som kommer upp till ytan, framförallt för att vi jobbar med att läka och öppna hjärtat. De flesta människor är mer sammanblandade med andra än vad vi är medvetna om och genom att reda ut och sortera energier blir du sann mot dig själv och stärker din inre röst. Detta är ofta en viktig del av varje session.

Var kan roten till problemen ligga?


Under konsultationen läser vi av ditt energifält och din själshistoria för att se var det finns blockeringar och begränsningar. Ibland har dessa sin grund i detta liv och då jobbar vi med de händelserna, så att du kan läka dig själv på djupet. Ibland dyker historier från tidigare liv upp, vilket gör att du kan förstå underliggande mönster som påverkar dig i nutid. När du blir medveten om roten till problemet kan du också se hur du kan förändra din nuvarande situation.

Vad får du med dig som hjälp i vardagen?

Efter 30 års sammanslagna erfarenheter av personlig individuellt anpassade och andlig utveckling samt energiarbete har vi samlat på oss en fungerande verktygslåda. Vi delar med oss av tekniker och redskap som vi alla har nytta av i vardagen, allt från att sortera och balansera energier, lösa karma och få kontakt med dina andliga guider till manifesteringsövningar. Allt för att du ska kunna leva ett meningsfullt och tillfredsställande liv!


Boka in en gratis kartläggning.

Vi kommer att återkomma till dig via mail för att komma överens om en tid som passar dig.