Kärlek & Harmoni

Gratis frakt,kristall & Tarot mini ingår !

Vi lovar dig att du aldrig har upplevt något liknande förut. 

. Varje påse innehåller en rå roskvarts kristall, tillverkad med Epsom & Hawaiian Lava, druvfröolja och naturliga doftoljor. Din hud kommer att bli silkeslen och återfuktad. 

kärlek är vad vi alla behöver mer av & rosenkvartssten är här för att ge oss betydligt mycket mer av den varan i våra liv. 

 Att omringa sig runt rosékvartsstenens engerier så  hjälper det oss att läka alla de "trasiga" aspekterna av hjärtat som vi alla någongång har burit på.

Denna sten avger starka vibrationer av kärlek, det är ett kraftfullt verktyg för att locka till sig ett nytt förhållande, ge liv åt ditt nuvarande förhållande, stärka självkärleken till dig själv eller till och med hjälpa dig att läka från tidigare erfarenheter. Genom att utnyttja energin som uppstår från den gudomliga kvinnligheten tilssamans med den feminina energin som finns inom rosen quartz kommer rosenkvartsegenskaperna att hjälpa dig att återställa tro, medkänsla, harmoni och balans i alla hjärtats frågor som du bär inom dig.

Fördelar med vårt rosekvartsbadsalt: Hjälp att handskas med en mängd olika energier som orsakas av en aktiv livsstil för att främja övergripande välbefinnande och komfort. Minskar stress och ångest, lindrar muskelvärk & ledvärk. Det kan även lindra huvudvärk och migrän samt hjälper till att hålla dig balanserad.

Vi bjuder även på fri frakt samt att du även får en kostnadsfri Tarot mini värde 95 ! ( vi mail)

Vikt: 0,5 kg

Doft: friska dofter blandat medKakao & Cashmere. 

299,00 kr