Ett möte som aldrig tog slut.

10.09.2021

I skolan var jag känd som tjejen som såg andar. Jag kunde se skyddsandar som mina vänner hade med sig ståendes jämte de. Kunde inte säga vem men om den var gammal eller ung, kön, längd osv. Senare i livet lekte vi som många på den tiden den populära leken anden i glaset. För alla r som inte utgjort denna ceremoni, så går den ut på att man har ett papper med alla bokstäver, en ruta för ja och en ruta för nej. 


Sen tar man ett glas, värmer det lever ett ljus och alla som deltar håller varsitt finger på glaset, därefter ställer man en fråga och glaset rör på sig om man fått kontakt. Detta var bara en lek och självklart var det ofta en som flyttade glaset med sitt finger Men när vi utförde det så la vi aldrig fingrar på glaset, sa aldrig frågan högt utan vi kämpar först en ande komma och presentera sig genom att flytta glaset, utan fingrar på. Då fattade mina vänner och även jag att jag var mottaglig för det andliga. 


Det har alltid funnits med mig, jag har aldrig sökt det utan det kom till mig oavsett om jag ville eller inte. När jag sen blev 18 år och skulle flytta till min alldeles egna lägenhet, utan föräldrar, sambo eller nån, utan bara jag var jag överlycklig och kände jag skulle bara vara jag ett tag. Trodde jag ja. Samma dag jag flyttade in kom en granne efter den andra och önskade mig lycka till, för tydligen hade ingen bott där mer än 3 månader. Anledningen till det märkte jag rätt snart, jag var inte så ensam som jag ville i min lägenhet.


 Det började med att saker flyttades, försvann, täcke drogs av mig, han låg även jämte mig och sov en morgon så ja jag vet hur han ser ut och vet hans namn, men inte vem har eller varför han är här. Efter 5 år i den lägenhet flyttade jag till London 3 månader, och jajamen min sambo följde med mig över dit och nu 27 år senare är han fortfarande med mig och skyddar mig och mina barn. Nu kan jag inte tänka mig att bo utan honom. Varför han valde just mig att följa är ett mysterium för mig, men jag är glad att vara hans utvalda. 


Det andliga och spirituella har alltid varit en del av mig, som sagt inte frivilligt utan det har valt mig. Det tog mig många år innan jag tog tag i det och började lägga tarot för att hjälpa andra med mitt kall. Men nu när beslutet är taget känns det helt rätt och ger mig värme i själen att kunna bidra med mitt kall till att hjälpa andra Skulle du vilja kontakta mig så tveka inte att höra av dig till: Paulina@änglavakt.com

 Änglakram Paulina 

P.s Jag utför alla Tarot sessioner via mail.