Föds man som medial?

08.10.2021

Alla vi människor har mediala förmågor med oss från födelsen.


 Ofta stänger vi av den förmågan i tidig ålder och då ofta för att andra påverkar oss med sina tvivel medan vissa har den kanalen öppen hela livet. Men alla som har önskan och modet att öppna upp sin förmåga kan göra det. Genom personlig utveckling, inre arbete, stillhet och att släppa tvivlet på oss själva, lära oss älska oss själva och ha 100 % tillit till oss själva och universum (gud) så kommer dina förmågor att växa.Alla vi människor har mediala förmågor med oss från födelsen. Ofta stänger vi av den förmågan i tidig ålder och då ofta för att andra påverkar oss med sina tvivel medan vissa har den kanalen öppen hela livet. Men alla som har önskan och modet att öppna upp sin förmåga kan göra det. Genom personlig utveckling, inre arbete, stillhet och att släppa tvivlet på oss själva, lära oss älska oss själva och ha 100 % tillit till oss själva och universum (gud) så kommer dina förmågor att växa.


Klarsynta medium -clairvoyance


De har förmågan att ta emot bilder inom sig själva. Har du denna förmåga så ser du saker, personer, färger, symboler mm. Du kan också se färger som andra inte kan se, eller upplever ljusfenomen. Om du har denna förmåga så kan du dagdrömma väldigt tydligt, du beskriver saker gärna i bilder och du har lätt för att visualisera saker när du tex mediterar. Du kan också ha ett bra bildligt minne, du kommer tex ihåg vad som skedde för länge sedan genom bilder. De finns de som tror att denna förmåga handlar om att du ska se personer framför dig eller se klara och tydliga bilder likt fotografier men klarsynthet handlar väldigt mycket om att se symboler, färger, bilder du får upp inne i ditt inre.


Personer med klarkänsel (Känner saker med känslor-Clairsentience)


Med denna förmåga så kan man känna av energier och stämningar. Ofta när man har denna förmåga så blir man väldigt trött utav stora folksamlingar där man känner in andras känslor. Ofta behöver man tid när man ska svara på frågor då man behöver känna in svaret. Man kan känna av närvaro från andra sidan och oftast vet man vad någon känner utan att den har sagt något. Du har en stark intuition tex att din magkänsla säger till tydligt när något är rätt eller fel. Du fysiskt känner med hela kroppen i olika situationer, vid beslut, tillsammans med andra. Andras hälsoproblem, smärta i deras kroppar.


Personer med klarhörsel (Hör saker i sitt inre- Clairaudience)


Dessa personer som har denna förmåga får svar i huvudet. De kan ställa en fråga inom sig själva och få svar, nästan som att någon pratar med dem. Dessa personer kan också ha ett tjut i öronen som liknas tinnitus. Dessa personer lyssnar mer än vad de pratar, de kommer ihåg vad andra människor har sagt en bra tid efteråt. Ett tecken på att man är klarhörande kan tex vara att man hör låtar, man hör röster men också att det bara kommer något ord eller budskap som man hör inom sig. Ibland kan det vara svårt att avgöra om det är ens inre röst eller ett budskap från den högre källan. Har du bett om ett budskap så är det oftast den högre källan.


Personer med klarvetande förmåga (Bara vet saker-Clairknowingness)

Dessa personer vet bara saker, de får till sig svaren via en tydlig insikt. De vet till exempel när något inträffar utan att vara därpå plats. Om du tex en dag ska åka till arbetet men väljer en helt annan väg än du brukar för du bara vet att du inte bör ta den vanliga vägen, och senare kanske det visar sig att det var en olycka som skedde just på den vägen du brukar ta. De kan ibland känna en''dejavu'' känsla inom sig själva, något känns bekant eller att du har varit på denna plats tidigare eller haft just det samtal som just nu förs. Dessa personer har ofta massor av idéer i huvudet.

Dessa personer som har denna förmåga får svar i huvudet. De kan ställa en fråga inom sig själva och få svar, nästan som att någon pratar med dem. Dessa personer kan också ha ett tjut i öronen som liknas tinnitus. Dessa personer lyssnar mer än vad de pratar, de kommer ihåg vad andra människor har sagt en bra tid efteråt. Ett tecken på att man är klarhörande kan tex vara att man hör låtar, man hör röster men också att det bara kommer något ord eller budskap som man hör inom sig. Ibland kan det vara svårt att avgöra om det är ens inre röst eller ett budskap från den högre källan. Har du bett om ett budskap så är det oftast den högre källan.


ÖVNINGAR

Här kommer två övningar ni kan testa för att se vilken av dessa förmågor som är mest dominerade hos just dig.

När du är färdig med dessa två övningar så kan du fundera över vilket av dina sinnen som dominerande i de olika övningarna? Var det din känsel? Var det bilder som "bara" dök upp? Hörde du något? Kunde du känna naturens doft eller vinden mot ditt ansikte, tyget på möbeln? Såg du något speciellt? 


Övning 1

Lägg dig ner och slappna av, sätt gärna igång en lugn meditationslåt om det hjälper dig att gå inåt, andas djupt in genom näsan och ut genom munnen 3 ggr för att sen andas i din egen takt. Slut ögonen och börja tänka på ett träd. Hur ser det ut? Vart står trädet? Hur ser trädet ut? Finns det några känslor som kommer till dig? Hör du något?

När du har legat en stund, gå upp och ta fram ett papper och penna ;

Vad var det som kom till ditt sinne först? Såg du bilden av ett träd? Kände du tex doften? Hörde du något ljud? Sa trädet något? Eller var det bara ett träd som stod där?


Övning 2

Lägg dig ner bekvämt och sätt gärna på någon meditationsmusik.

Börja med att gå in i ditt inre genom att sluta ögonen och slappna av. Föreställ dig en plats som du älskar. Se hur ljuset omsluter hela denna plats som du kliver in i. Var bara där och känn (och se) denna underbara ljusa och kärleksfulla plats. Vad kommer till dig?
Denna korta meditation kommer att göra dig varse om vilket sinne som kommer till dig först.

 Är det att du hör något, är det att du ser någon speciell färg eller ljus, är det att du känner något, är det en doft eller en smak du känner, eller är det att du bara får till dig något om något?När du känner dig färdig, ta och anteckna, vad kom till dig först? Bilder, färger, symboler? Kände du en närvaro, kände du kroppsliga förnimmelser? Hörde du några? Fanns det en doft? Spelades någon speciell melodi?

 Eller var det att du bara visste om allt som skedde runtomkring dig och inom dig?Kom ihåg att aldrig tvivla på det du får till dig. Det första du får till dig är oftast ett budskap, skriv gärna ner det direkt. Det är när du börjar tvivla och ifrågasätta dig själv som du inte låter dina förmågor utvecklas tillsammans med dig. Ju mer du tror på dig själv och det du får till dig, ju mer du tar till dig budskapen som vill fram till dig, så kommer din förmåga att utvecklas mer och mer för varje dag,

Jag hjälper dig gärna med special anpassade övnigar om hur du kan gå till väga samt om du vill ha mer övningar eller lära dig att förstå redskapen som DU kan använda i din vardag.