Energi avläsning

Låt energin visa vägen.

Vad är en energi avläsning ?

Med en energiavläsning kan man få en förståelse till varför man mår som man gör och varför vissa människor och händelser alltid dras till en eller frånvaron av vissa händelser. Många gånger vet vi själva vad vi bär på, men vid en energiavläsning kan du få en insikt och förståelse över känslorna och tankarna som finns i din energi och som triggar människor och händelser i din närhet.


Vad får jag ut från en energi avläsning?

Vi läser av dina energier för vägledning av din personliga utveckling. Denna avläsning är ett mycket bra redskap för att få insikt och komma vidare i ditt liv. Vi tar emot information som vi förmedlar till dig för att du skall få förståelse och kunna reflektera över informationen.


Hur fungerar en energi avläsning?

Under en energiavläsning kan man få information om det mesta. Hur du mår, vad du behöver förändra eller göra för att rensa bort något eller ändra för att förbättra något. Det kan även komma budskap från andra energier, d v s bortgångna personer, som ger vägledning från den andliga sidan.

"Energi lagom"

60minuters ingående avläsning via telefon. +inbjudan till kvalités registret +sammanfattning vid slutet av samtalet

799,00 kr

"Den stora energi avläsningen"

90minuters avläsning via telefon. +inbjudan till kvalités registret Fördjupande energiavläsning Fördjupad Body Scan av auran värdefulla tips som kan hjälpa dig balansera dina energier till din fördel livet ut. +sammanfattning vid slutet av samtalet +gåva från vägledaren

2 499,00 kr

    "Jasmine"

    Tack snälla för den här renande sessionen. visste väldigt redan mycket men det behövdes bara säga högt. 


    "Henke b."

    "Aldrig gjort en energi avläsning förut och jag må säga att det var jättecoolt och uppskattat."