"Healing"

Du bokar på vår Facebook sida! Kontakta oss på messenger så hjälper vi dig!

Vad är Healing & hur fungerar det? 

Vår kropp består av energi som går i olika bestämda flöden och dessa flöden kopplas samman genom sju chakran (energicentra) i vår kropp. Dessa chakran är kopplade till olika delar av kroppen och dess organ och omfattar också intellekt och känsloliv. Om obalans eller blockering uppstår i dessa energiflöden kan det göra dig sjuk. Healing kan lindra smärta och lösa upp blockeringar av energi.


Distanshealing - hur fungerar det?

Healingens syfte är att lindra/bota sjukdomar, ta bort smärtor, rädslor och fobier genom att skapa balans i kroppen så att den kan läka sig själv.

Healing kan också användas för att bli av med blockeringar, ge livskraft och öka välbefinnandet. Healingen jobbar med hela människan, med både kropp och själ. Distanshealing fungerar lika väl som annan healing. Skillnaden är bara att den som tar emot healingen kan göra det var som helst och vid den tidpunkt som passar, vilket är en fördel.

Produkter

Healing PLUS


För den som behöver en resning från onda energier.

Längd: Varierar
Pris: varierar

Denna Healing är inte en vanlig Healing. Denna bör du endast ta om du tror eller med all säkerhet vet att du har varit eller är under attack just nu från onda energier. Vi har specialiserade Änglavakter för detta ändamål. Denna session går inte att boka hursomhelst utan vi måste låta våra Änglavakter göra en (Kostnadsfri) analys av dig först. Kontakta oss via formuläret så tar vi genast kontakt med dig.

Du bokar på vår Facebook sida! Kontakta oss på messenger så hjälper vi dig!