Djurkommunikation

Ge ditt djur en chans.


Hur fungerar en  session?
Vi behöver en bild på ditt djur där ögonen syns tydligt vi behöver också information om vad du vill få fram, informationen variera beroende på vilken session du väljer. 

vår Änglavakt Paulina skriver sedan ner precis allt hon får fram, hon förfinar inget och renskriver heller inte. Det är upp till dig att tolka det precis som det är sagt.

Vad kan Pulina få fram?  
hon kan få till sig det djuret vill säga på flera olika sätt, allt från bilder, till känslor och ord/meningar. Om djuret har ont i tassen så känner hon samma känsla i sin fot. Om djuret är stressat så känner hon samma stress.

 
Djuren får alltid prata fritt om precis vad som helst, därför kan lite allt möjligt komma fram. Det går aldrig i förväg att säga vad som kommer komma fram i samtalet.
När hon känner att samtalet med ditt dur är färdigt djuret tystnar och är nöjd så tackar hon för sig & ringer sedan upp dig på den tid & dag som du har bokat & summerar hela läsningen till dig via telefon.

 
Hur fungerar djurkommunikation?
När Paulina pratar med djuren så använder hon sig av sin tränade telepatiska förmåga. Det är något vi alla människor har, oftast som barn som glömmer och tränger undan genom åren. Det går att träna upp precis som det går att lära sig att bli bra på fotboll, men alla blir givetvis inte Zlatan.


Har du någon gång upplevt känslan av att du helt plötsligt reser dig och går och fyller på vattenskålen utan att egentligen veta varför? Eller att du sitter i soffan, tänker att det kanske är dags att ta en promenad med hunden, och när du går till dörren så är hunden redan där? Det går ofta att förklara med telepati. Antingen så har ditt djur bett dig om något, eller så har du berättat dina tankar för djuret och den vet därför var som ska ske. 

Vi på Änlavakt tycker att det är precis lika viktigt för oss som med djuren att få vägledning & svar. 

Vi hoppas att du ger dig & ditt djur en chans att komma varandra närmare.


OBS: Alla djur är olika, vissa vill prata mer än andra, precis som med alla våra andra tjänster hos oss så vore vi väldigt oseriösa om vi lovade att allt kommer stämma till 100%.  

Ha det i åtanke medans du läser våra recensioner.Vilken session passar bäst för dig & ditt djur?

3 frågor

Denna session utförs via telefon & innehåller följande: Du får lov at ställa 3 värdefulla frågor som du själv väljer till ditt djur. Du mailar dina 3 frågor till Paulina efter att betalningen är utförd. Paulina kommer att svarapå ditt mail så fort vi har fått information om din betalning.  Paulinas mail:  Paulina@änglavakt.com Du kommer även att få bestämma en tid med Paulina då det passar att hon ringer upp dig. Paulina kommer sen att sätta sig ner innan erat samtal för att skanna in & för att kontakta ditt djur med dessa frågor.  Samtalet är 30 minuter långt. 

450,00 kr

Budskapet

Denna session innehåller ett viktigt budskap från ditt djur. Äntligen har du e möjlighet att få reda på vad ditt djur vill säga dig. Det kan vara en varning, en vädjan eller ett tips.  Den enda information som vi behöver av dig är en tydlig bild på ditt djurs ögon.  (Du skickar bilden till kundtjänst via chattbubblan innan du betalar för sessionen här.) Paulina kommer därefter att sätta sig ner & kontakta ditt djur för att sedan ge ditt djur spelrum att förmedla något viktigt till dig.  Svaret levereras via mail inom 72H från att du betalat för den.  Du skickar bilden till kundtjänst via chattbubblan innan du betalar för sessionen här. 

249,00 kr