Änglar & Budskap.

Budskapen kommer när du minst anar det!

 Änglarna finns omkring oss, de ger oss tröst och sprider sin energi runt om oss.


 Vi har allt att vinna på att lära oss hur vi kan öppna oss inför änglarnas hjälpsamhet. Glöm aldrig att det är änglarnas uppgift här på jorden och i himlen att beskydda och stötta. Vi har alla var sin skyddsängel. Och de som behöver lite mer hjälp, de har flera stycken. Det finns tre sorters änglar; 

Ärkeänglar

Ärkeänglarna har en särskild ställning i andevärlden. De är andeväsen som är starkare än alla andra änglar.


Skyddsänglar 

Skyddsänglarna är med oss under våra liv på jorden och skyddar oss mot allt ont.


Jordänglar

Till sist jordänglarna, det är de som lever här hos på jorden. Den vanligaste änglakontakten vi har är kommunikationen med vår skyddsängel. Ibland får vi tecken som är väldigt tydliga. Ibland kan de vara knappt märkbara, då får vi anstränga oss lite extra för att uppfatta dem. Det kan handla om ett telefonsamtal när du har som allra mest bråttom. Eller kanske hittar du inte bilnycklarna när du ska ut och köra. På väg till ditt mål upptäcker du med stor förskräckelse att det har skett en olycka, men tack vare förseningen klarade du dig. 


När sådant här händer är det din egen skyddsängel som har varit framme och hjälpt till. Viktiga varsel Många drömmer om änglar. Andevärlden använder nämligen änglar för att meddela sig med oss människor. När du möter en människa i din dröm och det känns verkligt kan det vara en ängel som vill säga dig något speciellt. När du går och lägger dig på kvällen, be änglarna att visa sig för dig. 


 Tydliga budskap brukar kallas för varsel. Då handlar det ofta om något viktigt du verkligen måste få veta. Kanske är det någon i din närhet som behöver ta hand om sig själv lite extra för att hon eller han är sjuk. Lyssna och var beredd! Budskapen kommer när du minst anar det. Änglar vill ofta berätta för oss att vi ska ta hand om både våra medmänniskor och oss 


Vi har frågat en av våra kunder om vi fick dela med följande händelse i artikeln och det fick vi.

"Änglavakt."

En kund berättade en gång för vår vägledare att hon blev varnad för att köra för fort med sin bil. En ängel talade om för henne att hennes bil skulle sluta fungera om hon körde den i alltför hög hastighet. Hur hon än försökte öka farten så gick det inte. När hon trampade ner gaspedalen hände ingenting. Därför körde hon långsamt och försiktigt. Och så rätt som det var, mitt inne i en skog, stod en stor älg mitt på vägen. kunden hann se den och väja undan tack vare att hon körde så långsamt. Hennes skyddsängel hade varnat henne. Hon var djupt tacksam! 


Fråga änglarna. Ett bra sätt att få kontakt med sin skyddsängel är att kalla på den. Var tydlig och klar när du ber en ängel om hjälp! Berätta vad det är du vill, genom att säga det högt. Exempelvis: Vet du var mitt pass har tagit vägen? Vet du var min bilnyckel ligger? Var har jag lagt min plånbok? Meditera för kontakt Om du inte vet vem din skyddsängel är så kan du meditera för att få veta mer om vem som skyddar dig i ditt liv. Gå under meditationen in i ditt inre tempel, det vill säga ditt hjärta, och fyll det med ljus. I ljuset ser du din skyddsängel. Det är viktigt att släppa kontrollen i meditationen. Djupandas via näsan långt ner i magen. Ta långsamma, djupa andetag och andas ut genom munnen. När du släpper kontrollen blir du avslappnad. Till sist är du inne i dig själv, tankarna lugnar sig och du fylls av ljuset du får av din skyddsängel. I den stunden vet du vem din skyddsängel är. 
Tacka din ängel! Kommunicera med ängeln! Kanske är det en vän eller en släkting. Änglarna som bor på jorden Jordänglarna har ofta ett vårdande och omhändertagande yrke eller är omhändertagande som personer. Jordänglarna sätter sig själva åt sidan. De är inga egoister. De njuter av att få ge kärlek till andra. världsberömda jordänglar är Barack Obama, Dalai Lama, Nelson Mandela och Mahatma Gandhi. Kanske känner du själv en jordängel? Det kan nämligen vara precis vem som helst. En granne, en läkare, en tandläkare eller flickan på posten. När någon har bemött dig på ett fantastiskt sätt kan det vara en jordängel!
Behöver du hjälp att hitta din egen skyddsängel så rekommenderar vi att du tittar på dessa sessioner.