Privat sittning.

Syftet med en privatsittning är att ge bevis på liv efter döden. Nära och kära, släkt och vänner, som inte finns med oss längre, kan ta kontakt med dig via ett medium. Det kan vara vem som helst, som har haft någon form av relation till dig. Det är alltid andevärlden som bestämmer vem som kommer igenom och lämnar budskap till dig. De vet vad som är viktigt att förmedla till dig där du befinner dig i ditt liv. 

Lika många medium det finns, finns det lika många sätt hur en andekontakt fungerar. För var och en med tränat klärvoajant sinne, jobbar alla på olika sätt. För varje medium skapar sitt eget mediumskap och utifrån sin egen känsla och intuition kommer det fram budskap från andevärlden.
Att beskriva hur en andekontakt går till vore lönlöst för det finns inga riktlinjer exakt hur man ska göra, från A till Ö.

Ta kontakt med dina nära & kära via våra änglavakter. Vi garanterar dig full sekretess samt att vi utför sessioner med största respekt. Vi jobbar hårt för att du som läser detta ska känna dig trygg under våra vingar.


    Har du någon fundering eller speciella önskemål? Kontakta gärna oss via formuläret eller skriv till vår kundtjänst så löser vi det tillsammans.